Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ferguson vill värva tre spelare i sommar: ”Inget snack om saken”

Sir Alex Ferguson vill förbättra truppen. Och han har redan ställt in siktet på några spelare.
– Vi har några önskemål vi tittar på, säger han enligt the Sun.

Manchester United är inne i en viss generationsväxling. Gary Neville har redan lagt av, Edvin Van der Sar har lovat att lägga handskarna på hyllan och Paul Scholes har ännu inte förlängt sitt kontrakt. Med en manager som ständigt söker efter ny talang kan man därför räkna med att det händer en del i klubben i sommar – och redan nu lovar Ferguson nyförvärv.

– Vi har några önskemål vi tittar på och jag tror att två eller tre av dem kommer att uppfyllas. Inget snack om den saken. Glazer-familjen har alltid stöttat oss i vår önskan att förbättra laget.

Högst upp på Fergusons önskelista lär en målvakt vara, efter att Van der Sar slutar, och det har pratats om alltifrån Manuel Neuer till Pepe Reina. Dessutom ska skotten vara intresserad av Evertons Jack Rodwell. Hur som helst menar United-managern att det är unga talanger han vill ta till klubben.

– Vad vi är bra på att är ta unga spelare till klubben, som Chicharito. Om du tittar tillbaka sex år har vi tagit in spelare som Ronaldo och Nani. Vi är bra på det och jag tycker inte att vi ska förändra det vi är bra på.

Publicerad 2011-03-30 kl 17:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons