Fernandes gav United segern - i kaosmatch mot West Brom

United besegrade West Brom på Old Trafford med 1-0 i något av en kaosmatch.
Efter en hel del drama blev till slut Bruno Fernandes segerskytt när han satte 1-0 på straff.
- Vi skapade mycket, men vi har fortfarande kvalitén att göra bättre ifrån oss, säger segerskytten Bruno Fernandes till BT Sport.

Det blev en galen tillställning under lördagskvällen när Manchester United besegrade West Brom med 1-0 på Old Trafford.

Efter en mållös första halvlek blev det åk av i inledningen av den andra havleken.

I den 47:e minuten drog Manchester Uniteds Bruno Fernandes på sig straff i en situation med West Broms Connor Gallagher. Men efter en VAR-koll valde sedan domaren att ändra sitt första beslut - och ingen straff tilldömdes West Brom.

Knappt tio minuter efter den situationen var det istället Manchester Uniteds tur att få straff. Efter att Juan Matas inlägg tagit på armen på West Brom-försvararen Darnell Furlong i eget straffområde tilldelades United straff.

Bruno Fernandes, som drog på sig West Brom-straffen som dömdes bort, klev fram för att ta straffen - men missade. Dock skulle han få en andra chans efter att domaren ansåg att Johnstone gått ut för tidigt från mållinjen. Andra straffen? Den satte Feranndes säkert till 1-0 för Manchester United.

1-0 stod sig sedan matchen ut och United knep åt sig alla tre poängen. Det innebär att man nu klättrar upp niondeplats med 13 poäng. För West Brom går det fortsatt tungt, efter nio omgångar är man fortfarande segerlösa och ligger på 18:e plats. Hittills har det blivit tre segrar och sex förluster.

Victor Nilsson Lindelöf, som tvingades kliva av ryggskadad i Sveriges match mot Frankrike i veckan, fanns med i startelvan för United och spelade 90 minuter.

- Det var väldigt viktigt för oss att vinna eftersom vi behöver poängen. Det var en tuff match, och jag vet att vi kan spela mycket bättre än vad vi gjorde. Vi skapade mycket, men vi har fortfarande kvalitén att göra bättre ifrån oss, säger segerskytten Bruno Fernandes efter matchen till tv-kanalen BT Sport.

Manchester United: De Gea - Wan Bissaka, Lindelöf, Maguire, Talles - Matic, Fred - Mata, Fernandes, Rashford - Martial.

West Brom: Johnstone - Furlong, Ajayi, Bartley, Ivanovic, Townsend - Matheus Pereira, Sawyers, Gallagher, Diangana - Grant.