Fernandes hjälte mot Everton - gjorde två mål på sju minuter

Everton tog ledningen tidigt mot Manchester United.
Då klev Bruno Fernandes fram och vände matchen med två mål på sju minuter.
Matchen slutade 2-1.

Manchester United gästade Everton under lördagen. Everton som gjorde succé i de inledande matcherna av Premier League-säsongen är inne i en tuffare period och hade inför matchen två raka förluster. Manchester United kom även de från två raka förluster, en i ligan och en i Champions League.

Everton skulle efter bara några minuter vara nära att ta ledningen. Bernard hittade in med ett inlägg från vänsterkanten som skytteligaledaren Dominic Calvert-Lewin nickade mot mål, men nicken gick precis över och 0-0 stod sig.

Tio minuter senare skulle United få en jättechans att ta ledningen. Anthony Martial tog ned passning och blev helt fri, men anfallaren fick en felträff med vänstern och bollen rullade precis utanför stolpen.

I den 19:e minuten kom det första målet. Jordan Pickfords inspark nådde Calvert-Lewin, som i en nickduell med Lindelöf fick fram bollen till Bernard, som inte gjorde några misstag i skottögonblicket - 1-0 Everton.

Bara några minuter senare kom kvitteringen. Luke Shaw hittade in med ett inlägg som Bruno Fernandes mötte med pannan och nickade in enkelt. Ytterligare några minuter prickade Lucas Digne stolpen, men 1-1 stod sig.

I den 33:e minuten skulle United göra 2-1. Vändningen var fullbordad när Bruno Fernandes försökte nå Rashford med ett inlägg, men det blev ingen touch och bollen letade sig rakt in i mål.

Den första halvleken slutade 2-1 till United.

Andra halvlek bjöd inte alls på lika många chanser som den första. Jordan Pickford var nära att bjuda på en riktig tabbe när han tappade bollen i straffområdet och Harry Maguire föll, men det blev ingen straff. Även Everton ropade på straff, men inte heller då pekade domaren på straffpunkten.

I den femte tilläggsminuten skulle även Edinson Cavani få göra sitt första mål i United-tröjan då han stängde matchen som slutade 3-1 till bortalaget United.

Everton: Pickford - Coleman, Holgate, Keane, Digne - Allan, Doucouré, Sigurdsson - Rodriguez, Calvert-Lewin, Bernard

United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Fred, McTominay, Mata - Fernandes, Martial, Rashford