1-0 13' N'Gog
1-1 26' Benitez
1-2 45' Jerome
2-2 71' Gerrard (straff)

Liverpool satte ett oerhört tryck direkt från start. Birmingham-målvakten Joe Hart fick göra några svettiga räddningar direkt.

David N’Gog kom runt på kanten om får iväg ett skott, men Hart stod rätt i målet och parerade med benen, returen gick till Dirk Kuyt och Birmingham-målvakten fick bollen på sig igen. Bollen gick sedan till Riera som ser en fri N’Gog i andra änden av straffområdet, inlägget är perfekt och fransmannen gör inget misstag den här gången utan stänkte in bollen i nättaket - otagbart för Hart.

Efter en fast situation i den 26:e minuten kvitterade Christian Benitez för Birmingham.

I Liverpool har Steven Gerrard klivit in sedan Albert Riera slagit upp den lårskada som hållit honom borta stora delar under hösten.

Just nu är Liverpool och Rafael Benitez illa ute sedan Jerome dunkat in 2-1 från 30 meter. Ett skott som reina kanske borde ha klarat.

I den 70:e minuten faller David N'Gog oerhört lätt tveksamt i Birminghams straffområde. Domaren blåser straffspark för hemmalaget på Anfield. De inbytte Lee Carsley är fly förbaskad på fransmannen, med all rätt verkar det som. Föll N'Gog för lätt?
Steven Gerrard som byttes in för Riera i första halvleken sätter i alla fall straffen bombsäkert. 2-2.

Liverpool forcerar på slutet och byter även in Alberto Aquilani, som gör sin debut på Anfield. Han hade kanske hade velat att kröna den debuten med en seger, men Liverpool orkade inte att få in en boll mot ett hemmabackande Birmingham. Och nu återstår det att se hur länge en hårt pressaf Rafael Benitez får behålla jobbet.

Sebastian Larsson står för ännu en imponerande insats i årets Premier Leauge och kämpade kopiöst på mittfältet matchen igenom.

Det här var Liverpools första oavgjorda match i ligan i år.