POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Fiorentina rasande på Berbatov: "Förtjänar inte att bära våra tröja"

Dimitar Berbatov var överens med Fiorentina.
Då fick Juventus och Fulham honom att ändra sig.
"Han kom aldrig till Florens på grund av vårdslöst och arrogant beteende av andra klubbar", skriver Fiorentina i ett pressmeddelande.

Fiorentina är rasande över att ha blivit blåst på Dimitar Berbatov. Anfallaren satt på flyget till Florens för att göra klart övergången till den italienska klubben när Juventus och Fulham plötsligt ringde och visade intresse.

"ACF Fiorentina kan meddela att värvningen av Dimitar Berbatov definitivt har spruckit, trots att det fanns en överenskommelse med Manchester United och ett muntlig avtal med spelaren", skriver Fiorentina på sin hemsida enligt fotbollstransfers.com.

"Idag hade den engelska klubben tillåtit spelaren att komma till Florens för en läkarundersökning och för att skriva på kontraktet. Spelaren tog flyget hit tillsammans med sin agent, med flygbiljetter som Fiorentina betalat för. Men spelaren kom aldrig till Florens på grund av vårdslöst och arrogant beteende av andra klubbar som inte har något att göra med "fair play" och idrottsetik, och som ligger bortom gränserna för lojalitet. Vad gäller spelaren, bortsett från hans tekniska egenskaper, är vi glada över att han inte kom till Fiorentina. Han förtjänar inte vår stad eller att bära vår tröja."

Enligt italienska medier som fotbollstransfers.com citerat erbjöds Berbatov en högre lön av Juventus. Senare under kvällen kom dessutom uppgifter om att Fulham snuvat Juventus på anfallaren.

Publicerad 2012-08-29 kl 23:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå