POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
11å

FK tippar: Vilka värvningar går igenom och vilka stupar?

Transferfönstrets sista skälvande timmar närmar sig och några av sommarens stora transfers har ännu inte nått sitt slut. Fotbollskanalen tippar vilka som går igenom och vilka som faller på mållinjen.

Berbatov till Manchester United.

Den bulgariske anfallaren har satsat hårt på att göra sig omöjlig i Tottenham för att tvinga klubben att släppa iväg honom till Manchester United. Tottenhams tränare Juande Ramos har tröttnat så till den milda grad att han vägrat att ta ut honom i matchtruppen. Tottenham har inlett Premier League knackigt och bulgarens nycker skylls för instabiliteten i klubben.

Prognos: 75 procent.

Robinho till Chelsea.

Likt Berbatov har Robinho med offentligt gnäll gjort allt som står i hans makt för att göra sig omöjlig i Real Madrid. Med en dåres envishet har han gång på gång deklarerat att han vill gå till Chelsea och har till och med tackat för sin tid i klubben, utan att övergången är klar. I går märktes det exakt hur trött Reals tränare Bernd Schuster är på Robinho när han på presskonferensen efter matchen mot Deportivo La Coruna vägrade svara på frågor rörande brassen.

Prognos: 75 procent

Albert Riera till Liverpool

Liverpools tränare Rafael Benitez har, av förklarliga skäl, ett gott öga till spanska fotbollsspelare. Benitez är på jakt efter en vänsterytter och har siktet inställt på Riera. Espanyols mittfältare har i ett par omgångar varit "klar" för Liverpool och Benitez har gott hopp om att en affär ska bli verklighet.

Prognos: 75 procent

Petter Andersson till Groningen

En av allsvenskans bästa mittfältare är på väg mot Groningen. Affären är i princip klar och det krävs väl att något strular till sig rejält om inte Hammarby och Allsvenskan ska förlora sin kanske största attraktion.

Prognos: 95 procent

David Villa till Real Madrid
Real Madrid sägs ha varit beredda att betala snuskiga pengar för att Villa skulle lämna Valencia. Men Valencia har styvnackat tackat nej och det verkar som att den kvicke landslagsanfallaren blir kvar i klubben.

Prognos: 10 procent

Joaquin till Inter eller Tottenham

Valencia håller hårt i sina spelare och trots uppvaktning från Tottenham och Inter verkar 27-åringen bli kvar i Spanien. Agenten har meddelat att Joaquin tackat nej till ett storbud från en annan liga.

Prognos: 5 procent

Michael Owen till Manchester United
Om Dimitar Berbatov blir kvar i Tottenham har Owen nämnts som en backup i Manchester Uniteds anfallarjakt. Owen har ännu inte skrivit på nytt kontrakt med Newcastle och kan vara sugen på att pröva vingarna i en storklubb igen.

Prognos: 10 procent

Allan Smith till Everton
Smith har inte gjort någon glad i Newcastle men Everton sägs vara beredda att ge honom en ny chans. Newcastle lär inte bråka.

Prognos: 80 procent

Tiago till vilket lag som helst

Om Robinho och Berbatov har gjort sig omöjliga kan man fråga sig vad Tiago har gjort. Tiago gjorde som besvikna femåringar gör när de inte får som de vill och låste in Juventus president Giovanni Cobolli Gigli på toaletten. Del Piero fick komma till undsättning. Men till skillnad från Robinho och Berbatov strular inte Tiago för att få lämna klubben, han vill stanna. Toalettinlåsningen var hans svar på Juventus försök att sälja honom till Everton. Chansen att busungetaktiken går hem bland Juventus kostymer är inte särskilt hög. Det enda som kan hindra en övergång till en annan klubb är att ingen nappar på Tiagos mobbarfasoner.

Prognos: 85 procent

Publicerad 2008-09-01 kl 11:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå