POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Flera klubbar visar intresse för Hedvig Lindahl – lär inte återvända till Sverige: ”Siktar på Champions League"

Foto: Bildbyrån.

Flera utländska klubbar visar intresse för Hedvig Lindahl.
Landslagsmålvakten lär inte återvända till Sverige.
- Det är förmodligen inte realistiskt, säger agenten Anton Maksimov till Fotbollskanalen.

Hedvig Lindahl har spelat i Chelsea sedan 2015 och kommer nu att lämna klubben. Det är fortfarande oklart var 36-åringen kommer att spela nästa säsong, men någon flytt hem till Sverige ser det inte ut att bli.

- Hedvig vill fortsätta spela i en av Europas toppligor. Vi för några diskussioner med några klubbar från olika länder, som håller till i toppligor. Helst ska laget spela i Champions League och där pratar vi med någon klubb och sedan är det två som också är intresserade men som inte spelar i Champions League men som ändå är stora klubbar, framför allt på herrsidan, vilket betyder att det finns bra resurser, bland annat när det kommer till träningsmöjligheter, säger agenten Anton Maksimov.

- För Hedvig är det också viktigt med familjebiten, att allt ska kunna fungera bra. Tyvärr är det inte lika mycket pengar inom damfotbollen i Sverige. Hon vill till en bra klubb och en bra liga. Gärna till en förening som har stöttning från herrlaget. Det är förmodligen inte realistiskt med Sverige nu.

Anton Maksimov berättar att Hedvig Lindahl inte har några planer på att trappa ner bara för att hon är 36 år, utan att hon vill fortsätta spela på en hög nivå.

- Jag tror att Hedvig vill spela EM 2021 och då vill hon såklart vara i en bra klubb, säger han.

Hedvig Lindahl har tidigare spelat i Kristianstad, Kopparbergs/Göteborg och Linköping som alla håller till i allsvenskan.

Publicerad 2019-05-10 kl 13:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå