Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Fletcher: "United ville inte att jag skulle lämna"

Foto: SCANPIX/Twitter

Efter att ha varit i Manchester United i 20 år lämnar Darren Fletcher klubben för West Bromwich. Mittfältarern tog själv beslut trots klubbens försök att övertala honom.
- United ville inte att jag skulle lämna, säger Fletcher till Talksport.

Darren Fletcher fostrades i Manchester Uniteds ungdomsakademi. 2003 tog han steget upp i A-laget och där har han hållit till sedan dess. Den populäre mittfältaren har de senaste åren haft sjukdomsproblem och speltiden har därmed blivit lidande.

Väldigt sent på Deadline Day i går blev Fletcher så klar för West Bromwich. Skotten valde själv att lämna klubben han varit i hela sin karriär.
- Jag är en professionell fotbollspelare och jag vill spela fotboll. Jag har inte spelat så mycket som jag ville och det är dags för en ny utmaning, säger Fletcher till Talksport.

- Manchester United ville inte att jag skulle lämna. Det har varit en berg- och dalbana i klubben och jag skulle inte ändra det för något.

Fletcher tackar nu för sin tid i Manchester United.
- Klubben var fantastisk med mig, speciellt när jag återhämtade mig från sjukdomen och fansen var fantastiska också, säger han.

Publicerad 2015-02-03 kl 07:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER