Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Förbannad Van Gaal stormade ut från pressträffen

Nästa

Avbryt
Försök igen

Louis van Gaal tappade humöret på presskonferensen inför annandagens möte med Stoke City. Managern, som rapporteras hänga löst, stormade ut efter bara tre frågor.

Manchester United-tränaren Louis Van Gaal är pressad. Minst sagt. Efter de svaga resultaten på sistone har det spekulerats i att nederländaren kommer få sparken inom kort - och på en presskonferens under onsdagen tappade Van Gaal fattningen fullständigt.

När de närvarande reportrarna ställde frågor om 64-åringens framtid blev han snabbt väldigt irriterad. Han krävde en ursäkt av journalisterna på plats för att de rapporterat om hans situation i klubben och vägrade sedan att prata med skrivande press. Sammanlagt svarade Van Gaal bara på tre frågor från tv-bolagen.

- Tror ni att jag vill prata med media nu? Jag är bara här för att Premier Leagues regler säger att jag måste det, sade han bland annat.

Sedan reste han sig och gick ut ur rummet, med orden:

- Jag önskar alla en god jul och kanske ett gott nytt år. Njut av pajen och vinet som finns här. Hej då.

Manchester United möter Stoke i ligaspelet på annandagen.

Det är inte första gången Van Gaal är irriterad på en presskonferens. I spelaren här ovan kan du se en samling av hans olika försvarstal som han levereat efter olika motgångar under hösten. 

Publicerad 2015-12-23 kl 18:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons