Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Förlust mot Stoke – Redknapp förbannad på domaren

Harry Redknapp har inte klagat på domaren på 30 år, enligt honom själv.
Men på söndagskvällen kunde han inte låta bli.

Tottenham har gjort en fantastisk stark höst i Premier League, och managern Harry Redknapp har pekat ut sitt lag som en outsider till ligatiteln. Den drömmen fick sig en hård törn efter förlust med 1-2 på bortplan mot Stoke.

Matthew Etherington blev tvåmålsskytt för Stoke och närmare än en straffreducering från Emmanuel Adebayor kom man aldrig.

Enligt Harry Redknapp var det domarens fel att man fick återvända till London utan poäng. Redknapp var sur för offsideavblåsingar som han tyckte var felaktiga, och en straff som han kände sig rånad p då bollen tog på Ryan Shawcross arm.
- Den mest uppenbara hands man kan tänka sig, sade Redknapp enligt The Guardian.

- Jag kände det som att han (domaren Chris Foy) gillade att döma mot oss. Jag brukar inte prata om domslut, och jag har inte gjort det under mina 30 år som manager, men idag kommer jag att göra det. När någon är över en meter på rätt sida som Adebayor var på ett bortdömt mål, hur kan linjemannen inte se det?

- Domaren gör inte misstag med flit, han hade bara en dålig dag, precis som linjemannen. Han kommer att titta på domslutet ikväll när hans fru fixar till en baconmacka åt honom och tänka: ”Vad gjorde jag där?!”.

Publicerad 2011-12-12 kl 09:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons