Förre Dif-spelaren räddade poäng åt Leicester i stark vändning

En man utvisad och 0-2-underläge. Då stod Leicester för en mäktig vändning och kom tillbaka till 2-2 mot Stoke. Den förre Djurgården-spelaren Daniel Amartey fixade en poäng med sitt första mål för klubben.

Det såg tungt ut för Leicester i halvtid borta mot Stoke. Underläge med 2-0 och Jamie Vardy utvisad, då stod gästerna för en imponerande vändning.

Det var efter en knapp halvtimmes spel som Jamie Vardy  blev utvisad när han kastade sig in i en duell med Mame Diouf.

I den 38:e minuten fick Leicester även straff emot sig efter att Danny Simpson slängt upp handen när han skulle täcka ett inlägg. Bojan Krkic var säker från elva meter och skickade in 1-0.

När tilläggstiden på den första halvleken hade tickat ut höll sig Joe Allen framme och kunde raka in en stolpretur.

En kvart från slutet väckte Leonardo Ulloa hoppet för de decimerade gästerna när han petade in reduceringen. Och visst skulle det tio man starka Leicester komma tillbaka. I den 88:e minuten nickade den förre Djurgården-spelaren Daniel Amartey in en hörna och fixade en poäng åt gästerna. Amarteys första mål för klubben fixade 2-2 och en poäng för Leicester.