Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Förre PL-norsken avslöjar: "Vi köpte sex ofta"

Foto: Scanpix

Norske Claus Lundekvam avslöjar i sin självbiografi att han ofta köpte sex under fotbollskarriären.
- Det hände på nästan alla resor, med landslaget, Brann och Southampton, skriver han enligt Dagbladet.

Han har tidigare berättat om missbruksproblemen han haft. Men i sin självbiografri "En kamp till" avslöjar nu den förre Southampton-spelaren Claus Lundekvam, 42, fler mörka hemligheter om sig själv.

Det är inte bara alkohol och kokain som norrmannen haft problem med. Han köpte också ofta sex.

"Jag kommer inte ihåg när jag köpte sex första gången. Inte när, inte var. Det har varit många gånger och allt flyter samman. Troligtvis var det runt 20-årsåldern, på något träningsläger. Att jag köpte sex hände så gott som på alla resor, med landslaget, med Brann, med Southampton, och jag var långt ifrån ensam om att göra det", skriver Lundekvam enligt norska Dagbladet.

"25 unga killar plus tränare, ledarstab och diverse människor i organisationen - alla förstår ju var resan går efter att sista matchen i La Manga är spelad. Casino, strippklubb, bordell. Och alkohol, floder av alkohol", fortsätter han.

Den tidigare mittbacken menar att tjejerna blir som "Ferraris och Mercedesar - troféer. En bekräftelse på att jag lyckas".

Han skriver också att han rättfärdigarde sitt beteende för sig själv genom att tänka att hans fru Nina inte kunde förvänta sig annat eftersom att hon valt att gifta sig med en fotbollsspelare.

"Under åren har jag täckt upp för otaliga lagkamrater, för deras flickvänner och fruar. Och ännu fler har täckt upp för mig. Jag fick känslan av att det nästan var något som förväntades av dig som fotbollsspelare i Premier League - annars är du inte en ordentlig man", skriver 42-åringen enligt Dagbladet.

Publicerad 2015-08-27 kl 12:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons