Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Förre United-spelaren: "Inte roligt att spela under Van Gaal"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Inför säsongen lämnade ytterbacken Rafael Manchester United för att skriva på för Lyon. En stor anledning var den holländska tränaren.
- Inte roligt att spela under Van Gaal, säger han till BT Sport.

Efter sju år tillsammans gick Rafael och Manchester United åt olika håll i somras då den brasilianska landslagsspelaren skrev på för franska Lyon. Detta efter att holländaren Louis Van Gaal tagit över tränarrollen och Rafael haft svårt att ta en plats i laget.

- Förtroende är allt i fotboll. Du får spela och känner dig bättre. Du njuter mer och din hälsa förbättras. När du inte spelat under en längre tid så är det svårt för spelarna, säger brassen till BT Sport.

- När Van Gaal kom till klubben så kunde jag se att jag inte var en del av hans planer. Som spelare kan du se det, du kan känna det.

Under sommaren hade Rafael flera lag i England som var intresserade över att värva honom, men han medger själv att han ville testa på något nytt.

- Om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte att det var roligt att spela när Van Gaal var där. Jag gillar att ha roligt och försöka sig på saker. Förra året så gjorde jag inte det.

Se Rafaels supermisstag för Lyon i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-12-12 kl 12:23

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER