POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
11å

Fortsatt huggsexa om Seb Larsson – Birmingham avvaktar

Sebastian Larsson vill spela Premier League och enligt hans agent Per Jonsson finns goda förhoppningar.
- Det är många klubbar som är intresserade och som visar att de verkligen vill ha honom, säger han till fotbollskanalen.se.

Sebastian Larsson tillhör ännu Birmingham City men han är inte sugen på att följa med klubben till Championship.
- De vill behålla honom. Det var ju ett debacle att åka ur ligan och nu vill de ju upp igen. Det pågår ett jobb för oss. Idag tillhör han Birmingham, men målet är att spela i Premier League.

Hur är intresset för honom just nu?
- Det är många klubbar som är intresserade. När tidningarna i England listar ligans bästa spelare så står det väldigt klart att årets bästa svenska är Sebastian Larsson och det är ett erkännande. Även om man får ta tidningarna med en nypa salt.

Vad händer just nu? - Jag ska träffa Birmingham och se om vi kan komma överrens om något. Jag tror att de vill avvakta och se vilka som är intresserade för att kunna få upp priset. Sedan ska jag träffa Sebastian och hans familj så vi kan titta på vilka som är intresserade, vilken roll de vill ha honom i, om de jagat någon annan eller om han är deras första val. Det är en process och det är inte nödvändigtvis så att något blir klart innan EM.

Publicerad 2008-05-19 kl 18:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå