Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Förvirring i England - vikarien Pearce tar ut en EM-trupp

Full förvirring råder i England. Stuart Pearce tänker ta ut en preliminär EM-trupp – trots att han bara vikarierar som förbundskapten, skriver the Guardian.

Efter att Fabio Capello avgick fick ju Pearce jobbet som ställföreträdande landslagsmanager, men de flesta bedömarna tror att det permanenta uppdraget snarare går till Tottenhams Harry Redknapp.

Eftersom ingenting är klart på den punkten lovar dock Pearce att fullgöra sina plikter på posten, genom att välja ut 23 spelare i en preliminär EM-trupp. Så ska ske redan 10 maj - i god tid före Uefas deadline som infaller i slutet av samma månad. Helt enligt FA:s ursprungliga schema, satt medan Capello fanns kvar som ansvarig.

- Jag har ingen aning om huruvida det blir jag eller min efterträdare som sköter den här uttagningen, men det handlar om att ge spelarna besked innan Premier League-säsongen slutar 13 maj. Det är viktigt för alla inblandade att detta klaras av före det datumet, säger Pearce till the Guardian.

Även när det gäller OS i London senare i sommar har han tänkt att varsko de aktuella spelarna. Det blir veckan efter att EM-truppen tas ut, meddelar Pearce.

Publicerad 2012-04-25 kl 01:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons