Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Förvirring kring United-stjärna - skadebeskedet var felaktigt

Manchester United bekräftade först att att Daley Blind i värsta fall blir borta uppemot sex månader på grund av skada. Men Louis van Gaal tonar ned uppgifterna.

- Hoppas inte att det är så allvarligt, säger managern.

Den engelska storklubben har stora skadeproblem inför helgens möte med Arsenal i Premier League. Och ett namn sticker ut på den redan långa skadelistan. Vid en presskonferens på torsdagseftermiddagen meddelade Louis van Gaal att Daley Blind riskerar att bli borta en längre tid. Holländaren ska undersökas ytterligare, men det finns en risk att den knäskada han drabbades av vid en landskamp förra veckan var av allvarlig karaktär.

Först talades det om en frånvaro på uppemot ett halvår, vilket även Manchester United gick ut med via sitt officiella twitterkonto. Men uppgifterna korrigerades snabbt och Louis van Gaal betonade att en så lång konvalescens får betraktas som "worst case scenario".

- Vi ska genomföra en ny magnetkameraundersökning inom kort och då vet vi mer om omfattningen. Förhoppningsvis ska det inte vara så illa, säger van Gaal.

Publicerad 2014-11-20 kl 17:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons