Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Fotbollskanalen Europa utser vinnarna och förlorarna i Silly season

Fotbollskanalen Europa är äntligen tillbaka på plats i Sverige. Den här helgen utser man vinnarna och förlorarna i årets silly season. Samtidigt spekulerar man in i det sista inför den avslutande dagen.

Efter två veckor i Sydafrika är gänget tillbaka i Stockholm (Ekwall är dock fortfarande kidnappad av handbollen) och den trygga studion, långt från högljudda syrsor och svajiga elnät. När vinjetten drar igång 23:10 på söndag kväll återstår drygt ett dygn innan transferfönstret smäller igen, och vi ägnar en stor del av sändningen till att utse vinnarna och förlorarna i vinterns silly season, samt att spekulera i vad som kan hända under måndagen.

Förutom detta blir det naturligtvis massor av fotboll. I Italien är jättedödaren Udinese ute efter att sätta in dödsstöten på Juventus titelambitioner, samtidigt som Zlatan tar med sina nya lagkamrater (Cassano, van Bommel, Emanuelson) till Sicilien och ett tufft möte med hemmastarka Catania.
I Spanien fortsätter tvekampen mellan Barcelona och Real Madrid. Katalanerna är ute efter revansch på det enda lag som besegrat dem den här säsongen, uppstickarna Hercules, medan Real Madrid åker till Pamplona för ett möte med Osasuna. Bakom de två giganterna rasar en hård strid om Europa-platserna och söndagen bjuder på ett intressant möte mellan överraskningslaget Espanyol och ligatrean Villarreal.

Dessutom får ni de senaste snackisarna från England, och gamla svenskkollen gör nypremiär när vi rankar de hetaste svenskproffsen i Europa.

Fotbollskanalen Europa, 23:10 på Söndag i TV4.

Publicerad 2011-01-30 kl 22:02
Annons
Annons
Annons