Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Fowler: Hedra motståndarna

Foto: Frank Augstein, AP/Scanpix

Robbie Fowler i Liverpooltröjan

Luis Suarez borde hedra Manchester United på söndag, och Patrice Evra borde göra detsamma med Liverpool. Det tycker Robbie Fowler.

– Vissa saker är mycket viktigare än fotboll, säger Fowler till BBC Sport.

Den gamle storspelaren Robbie Fowler tycker att Liverpools Luiz Suarez och Manchester Uniteds Patrice Evra borde hedra motståndarlaget inför söndagens möte lagen emellan.

– Det vore en fin gest om Suarez kunde lägga några blommor för att hedra Uniteds flygkatastrof i München och Evra göra samma sak för att hedra Hillsborough, säger Fowler till BBC Sport.

Bakgrunden är bråket spelarna emellan. Under den förra säsongen blev Suarez avstängd i åtta matcher för att ha sagt rasistiska kommentarer till Evra. När de sedan möttes i våras valde Suarez att inte skaka hand med Evra.

– Det finns en rivalitet mellan klubbarna, men vissa saker är mycket viktigare än fotboll och det här är en av dem, säger Fowler till BBC Sport.

Under matchen på söndag kommer det att genomföras vissa andra arrangemang för att hedra de 96 personer som dog i Hillsboroughkatastrofen. Klubbarna har dessutom uppmanat sina fans att inte sjunga sånger som anspelar på Hillsborough eller München.

Publicerad 2012-09-21 kl 14:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons