Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ful skallning av Fellaini: "Fruktansvärt att göra så"

Stoke och Everton spelade 1-1 i en match där efterspelet handlade om Marouane Fellainis fula skallning mot Ryan Shawcross.

- Han förtjänar att bli avstängd, sade Fellainis manager David Moyes efter matchen.

Stoke-Everton blev precis som väntat en hård match mellan två fysiska lag. Det blev delad  pott efter att Stoke kvitterat Shawcross självmål genom en väl avvägd nick av Kenwyne Jones. Krysset var det nionde på 17 matcher för både Stoke och Everton.

Värt att notera är att Kenwyne Jones mål var det 1 000:e som Everton släppt in sedan Premier League grundades 1992, bara ett lag, Tottenham (1045), har släppt in fler.

Och på tal om hårt spel och Ryan Shawcross så gick det vid ett par tillfällen över gränsen, och då framförallt i 59:e minuten då Marouane Fellaini helt avsiktligt skallade Ryan Shawcross rakt i ansiktet. Domaren såg inte situationen och Fellaini blev inte ens varnad. Om händelsen anmäls till FA kan nog belgaren se fram emot en avstängning på ett par matcher om disciplinkommittén granskar TV-bilderna som är ovedersägliga bevis mot Evertonstjärnan.

- Jag har sett det, det är fruktansvärt att göra så och jag förväntar mig att han straffas. Jag har sagt till honom att det inte är acceptabelt och vad han än får för straff så förtjänar han och vi det, sade den irriterade Evertonmanagern David Moyes efter matchen.

Publicerad 2012-12-15 kl 18:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons