Fulham nära att åka på cupskräll

Det började bra men det var med ett nödrop Fulham krånglade sig vidare mot lilla Kettering som var det lägst rankade laget som var kvar i FA-cupen.

Landslagsbacken Fredrik Stoor, som fått nöta mycket bänk i klubblaget, spelade hela matchen när Fulham besegrade Kettering i den fjärde omgången av den engelska FA-cupen.

Premier league-laget vann med 4-2 över laget från Englands femte division. Ketterings straffmål i 83:e minuten innebar kvittering men två sena mål av Andy Johnson och Bobby Zamora gav Fulham-seger.

Samtidigt slog Fulhams PL-kollegor i Hull slog ut Millwall ur FA-cupen med 2-0 hemma på KC Stadium. Målskyttar blev Michael Turner och Ian Ashbee.

I samband med matchen fick kravallpolis inkallas då det var bråkigt mellan lagens fans.

Mellan Blackburn och Sunderland blir det omspel sedan mötet slutat 0-0 - Martin Olsson blev utbytt i 56:e minuten för Blackburn.