Fulham och Birmingham lämnar nedflyttningsplatsen

Både Fulham och Birmingham lyfte sig över nedflyttningsstrecket med varsin trepoängare på tisdagskvällen

Med ett mål i 89:e minuten fixade Scott Dann tre poäng åt Birmingham efter att Blackpool kvitterat Alexander Hlebs ledningsmål från första halvlek.

Hleb spelade från start på Seb Larssons bekostnad. Bimringhamtränaren Alex McLeish bänkat svensken efter 0-3-förlusten mot Arsenal - och kanske har Larssons kontraktssituation något med petningen att göra. Fortsättning lär förja där. Larsson byttes dock in i 57:e minuten.

I London var det Brede Hangeland som avslutade målskyttet när Fulham besegrade West Brom med 3-0 på Craven Cottage.

Publicerad 2011-01-04 kl 23:50