Fulham vände mot Larssons Birmingham med dubbla drömmål

FULHAM-BIRMINGHAM 2-1
3' Självmål, 59' Duff, 90' Zamora

David Elm satt hela matchen på Fulhams bänk i mötet med Birmingham. Sebastian Larsson spelade däremot från start men byttes ut med dygt 20 minuter kvar av matchen.

Fulham fick en mardrömsstart. Bara två minuter hade gått när mittbacken Baird skulle nicka undan ett inlägg - men styrde det i mål bakom egne målvakten Mark Schwarzer. Resultatet stod sig till 14 minuter in i den andra halvleken innan Damien Duff sköt ett snyggt långskott som gick in via stolpen.

Och på tilläggstid sköt Bobby Zamora segern till Fulham när han med kraft och finess dundrade in en frispark till 2-1.

Publicerad 2010-02-21 kl 17:55