Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Fulham vill behålla Tankovic: "Vi har ett konkret bud på papper"

Foto: AP

Muamer Tankovic är 18 år gammal – och har redan debuterat för Fulhams A-lag. Nu hoppas Londonklubben att svensken ska skriva på ett nytt kontrakt.

- Vi har ett konkret bud, säger agenten Fabio Alho.

I förra veckan publicerade fotbollskanalen.se en lång intervju med Muamer "Mujo" Tankovic efter att forwarden hoppat in för Fulham i FA-cupmötet med Norwich. Bakom sig har han en stark säsong som bland annat medfört skytteligaledningen i den engelska U21-serie som fortfarande pågår.

Samtidigt sitter Tankovic på ett utgående kontrakt, och att döma av de senaste dagarnas medierapportering i England ska såväl Arsenal som Tottenham och Liverpool vara intresserade av att försöka värva honom från Craven Cottage.

- Jo, jag har också läst det. Men det ingår inte i mitt arbetssätt att uttala mig om andra klubbar. Om de vill ha kontakt med oss så vet de var vi finns. Det jag kan säga om "Mujo" är däremot att vi under den här veckan ska träffa Fulham och förhandla kring innehållet i ett nytt kontrakt, säger agenten Fabio Alho till fotbollskanalen.se.

Har ni fått ett konkret bud?

- Ja, vi har det på papper och det är därifrån diskussionerna utgår. Vi pratar med Fulham. Men vi kommer att ta det lugnt och inte fatta några förhastade beslut eftersom det vore ett stort steg för "Mujo" att binda upp sig för ett antal säsonger till. Vi måste fundera igenom det noga, men förutsättningarna ser bra ut, så mycket kan jag säga.

Hur är kontraktet utformat, skulle Tankovic tillhöra U21-sektionen även fortsättningsvis?

- Som du vet är han bara 18 år gammal än så länge. Klubben känner till hans ambitioner om att nå A-laget, men han måste bevisa att han hör hemma där också. Premier League är ingen liten sak. Om han fortsätter att göra bra ifrån sig når han dit så småningom och Fulham är väldigt nöjt med hans utveckling. Men vi kan inte kräva att han ska till A-laget på en gång, så fungerar det inte.

Publicerad 2014-01-20 kl 20:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons