Fulhams otroliga vändning - fyra raka mål mot Newcastle

Fulham - Newcastle 5-2

Fulham vände mot Newcastle – med fyra raka mål. Efter ett tidigt underläge formligen exploderade hemmalaget på Craven Cottage.

Det började när Danny Guthrie smackade in ett hejdundrande långskott för ”the Magpies” som spelade inspirerat och förtjänade ledningen.

Men i andra halvlek svängde pendeln och det rejält. Tack vare två straffar och lika många spelmål tog Fulham över totalt. Från 0-1 till 4-1.

Med fem minuter kvar överstegade Hatem Ben Arfa in i straffområdet och klippte till med vänstervristen. Ett vackert reduceringsmål av mittfältaren. Skulle Newcastle resa sig och trots allt greppa det sista halmstrået?

Men nej. Clint Dempsey "stängde" matchen med sitt 5-2. Därmed svarde amerikanen även för ett hattrick.