Galen match när Chelsea sänkte Watford

Cesc Fabregas fick sista ordet i Chelseas galna möte med Watford. Med två minuter kvar av ordinarie tid sköt spanjoren in 4-3.
- Vi kommer avsluta på topp med en ny vinst på söndag, säger en av de övriga målskyttarna, Cesar Azpilicueta, till BBC.

Inledde målskyttet i matchen gjorde ingen mindre än John Terry. Den rutinerade Chelsea-spelaren, som har meddelat att han lämnar klubben efter säsongen, fick på ett hyfsat stökigt sätt göra 1-0.

Men firandet varade inte i många minuter. Kort därefter råkade samme spelare nämligen nicka hem bollen alldeles för svagt till Begovic - Watfords Capoue höll sig framme och kunde påpassligt sätta kvitteringen.

- Det var galna minuter, och givetvis blandade känslor, säger Terry till BBC.

Azpilicueta såg dock till att återställa ordningen igen en stund senare med ett briljant skott strax utanför straffområdet. Michy Batshuayi utökade sedan ledningen strax efter halvtid.

Watford kom dock tillbaka. Först sköt Janmaat in 2-3 och en stund därefter kom även kvitteringen till 3-3.

Det resultatet såg länge ut att stå sig - men då klev inhopparen Cesc Fabregas fram och sköt in segermålet 4-3 med ett fåtal minuter kvar. Efter matchen passade klubben på att fira titeln på Stamford Bridge.

Chelseas startelva: Begovic; Zouma, Terry, Ake; Azpilicueta, Kante, Chalobah, Kenedy; Willian, Batshuayi, Hazard.

Watfords startelva: Gomes; Mariappa, Prödl, Holebas; Amrabat, Cleverley, Behrami, Doucouré, Janmaat; Capoue; Niang.