POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Gerrard drömmer om titeln: "Men vi måste jobba hårt för att den ska besannas"

Foto: Scanpix

Liverpool har aldrig vunnit Premier League och senast man vann den engelska högstaligan var säsongen 1989-1990. Med sex omgångar kvar leder laget ligan. Nu drömmer lagkaptenen Steven Gerrard om titeln.

- Jag tror att jag vore en lögnare om jag sa nej.

Liverpool har haft en drömsäsong där man, förutom att vara ligaledare, även gjort mest mål i Premier League (88). Liverpool har skrapat ihop 71 poäng, medan Chelsea och Manchester City har 69 respektive 67 poäng. Dock har Manchester City två matcher mindre spelade än Liverpool.

Men trots att man leder poängterar Liverpool-profilen Gerrard att det som krävs nu är hårt jobb för att drömmen ska gå i uppfyllelse.

-Det är viktigt för mig själv och mina lagkamrater att inte glömma bort drömmen men att också jobba för den hela vägen. Drömmar går bara i uppfyllelse när du får jobbet gjort och det är fortfarande sex svåra matcher kvar, säger Steven Gerrard till LFC.tv och fortsätter:

- Vi är otroligt starka mentalt, en bra vinnarmentalitet och vi vet att om vi arbetar hårt för varandra och gör de jobbiga sakerna som ingen spelare gillar att göra hela tiden, vet vi att bra saker kommer att komma ur det.

Liverpool möter West Ham på söndag.

Publicerad 2014-04-04 kl 07:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå