Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Gerrard: ”Jag ligger inte sömnlös över Fergusons uttalande”

Foto: AP

Steven Gerrard

I sin nya bok ifrågasatte Sir Alex Ferguson Steven Gerrard.

Något Gerrard tar lätt på.

- Jag ligger inte sömnlös över det, säger Gerrard enligt Daily Mail.

Den före detta Manchester United-tränaren Sir Alex Ferguson hävdade i sin nya bok att Steven Gerrard var ”not a top, top player”, ett uttalande som kritiserats hårt runt om i världen. Gerrard hävdar att han inte störts av den legendariske tränarens hårda ord.

- Han har rätt till sin åsikt. Jag är ett stort fan av Ferguson, han är en av de bästa tränarna någonsin, säger Steven Gerrard enligt Daily Mail.

- Men jag kommer inte att ligga sömnlös över hans ord. Genom hela min karriär har jag fått massor av lovord från alla olika typer av personer – även från honom – och jag är inte så fåfäng att jag tar åt mig av allt.

Steven Gerrard har varit Liverpool trogen hela sin karriär men flera storklubbar har ryktats vara ute efter honom genom åren.

- Jag har hyllats otroligt av honom och han försökte till och med köpa mig, åtminstone vid ett tillfälle. Kanske till och med två.

- Men för mig är det viktiga vad Brendan Rodgers och Roy Hodgson tycker om mig. Jag tror att de är nöjda med mig och det är allt jag bryr mig om.

Liverpooltränaren Brendan Rodgers har tidigare hävdat att Gerrard kan komma att sluta efter VM 2014, men Gerrard säger själv att han inte bestämt sig angående sin framtid.

- Jag har inte tänkt på vad jag ska göra efter VM. Jag vill bara njuta av mästerskapet för det kommer bli en otrolig upplevelse i Brasilien.

Publicerad 2013-11-12 kl 13:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons