POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Gerrard om mötet med Norwich: ”Vi måste behandla det som Champions League-finalen mot Milan"”

Foto: SCANPIX

Gerrard jublar med Coutinho efter 3-2-målet som sänkte City.

Liverpool har ligatiteln i sina egna händer. Enligt The Guardian uppmanar Steven Gerrard laget att behandla helgens möte med Norwich som Champions League-finalen 2005. Han har också varnat laget att en otrolig säsong kan vara bortglömd om laget misslyckas med att vinna titeln.

Fyra vinster står mellan Liverpool och den första ligatiteln sedan 1990. Laget har överträffat alla förväntningar som fanns inför säsongen. Nu har lagkaptenen Steven Gerrard varnat laget att allt kan vara bortglömt om laget nu misslyckas med att vinna titeln, det skriver The Guardian.

I helgen möter Liverpool Norwich på bortaplan. Norwich slåss för sin existens i Premier League och är fyra från slutet inför mötet. Steven Gerrard jämför mötets betydelse med Champions League-finalen mot Milan i Istanbul 2005.
- Varje match blir större och större för att vi kommer närmare slutet på säsongen. Norwich blir till Manchester City, Norwich blir till Chelsea. Det är så stort de är. Vi måste behandla Norwich som vi behandlade Milan 2005. Det är så fotboll är, säger Gerrard enligt The Guardian.

Liverpool är ute efter att förlänga sin otroliga svit med tio raka vinster i Premier League. Daniel Sturridges medverkan i mötet är osäker då han haft skadeproblem.

Publicerad 2014-04-15 kl 12:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå