POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
11å

Gerrard sågar Svennis, McClaren och Capello

Englands och Liverpools mittfältsdynamo Steven Gerrard gillar inte att alltid byta position och beskyller förbundskaptenerna för svagare prestationer.
- Jag har spelat på min favoritposition fem gånger på 68 matcher, säger han till Sunday Times.

En av kroniskt underpresterande Englands största stjärnor, Steven Gerrard, kritiserar förbundskaptenerna som lett landet under hans karriär. Han menar att ingen valt att spela honom på rätt plats.
- Jag har spelat på min favoritposition fem gånger på 68 matcher. Vad kan jag göra? Jag tränar med England och försöker bevisa mig varje gång. Alla förbundskaptener har vetat var jag vill spela, men det är de som väljer startelvan och säger åt mig var jag ska spela, förklarar Liverpoolkaptenen.

Själv har han också svaret på varför han hamnar på fel ställe.
- Jag har fått betala ett pris för att jag kan göra ett bra jobb i nya roller. Andra spelare blir inte runt knuffade för de klarar inte av det. Jag kan inte gå ut till höger eller vänster och bli Kaka eller Robinho, men jag kan gå ut där och ge 100 procent och göra ett stabilt jobb.

Oavsett varför det blir som det blir tycker Gerrard att hans spel tar skada.
- Jag blir sämre när min position byts. Jag är en central mittfältare och i större matcher vill jag spela i mitten så att jag kan visa att jag är en av de bästa på min position.

Publicerad 2008-09-07 kl 11:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå