Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Gerrard sätter press: "Liverpool måste förlänga med stjärnor"

Foto: Scanpix

Steven Gerrard.

Steven Gerrard, 34, lämnar Liverpool i sommar.
Men det vill han vara ensam om.
– De måste förlänga med Sterling nu. Henderson med, säger lagkaptenen.

I dag spelar Steven Gerrard sitt sista Merseyside-derby någonsin. Den 34-årige lagkaptenen har fått tröja nummer åtta i LA Galaxy men är fortfarande fokuserad på Liverpool.

Specifikt de kontraktsförlängningar klubben fortfarande inte gjort med sina stjärnor.

– De måste förlänga med honom (Raheem Sterling) nu. Inte bara han, Jordan Henderson med, slår han fast enligt The Guardian.

– När jag slog mig in i Liverpool förnyades kontraktet med jämna mellanrum och det fanns aldrig någon oro eller panik, men jag ser hur Henderson har ett år kvar och Sterling... det står för mycket om det i tidningarna och jag vet att det inte finns någon rök utan eld.

"Stevie G" säger attd derbyt mot Everton är det han kommer att sakna mest när han flyttar till USA och att det här är hans favoritmatch.

– Jag älskar snacket med Everton-supportrarna. Det är vad allt det här handlar om, rivalitet och stormatcher. Jag tycker om allt sådant, det stör mig inte alls. Bring it on. Jag har respekt för alla Everton-spelare och Everton-supportrar. Jag tycker att det är en fantastisk fotbollsklubb men så fort domaren blåser i pipan vill jag slå dem. Det är ett bra problem för mig.

Publicerad 2015-02-07 kl 09:51

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER