Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Gerrards agent representerar Guidetti

Foto: Scanpix.

Steven Gerrard och John Guidetti.

Samarbetet med Per Jonsson tog slut.

Nu representerar istället WMG group John Guidetti:

- Det stämmer, säger hans pappa Mike Guidetti till sajten FotbollDirekt.

Under nyårsafton kunde Fotbollskanalen berätta att Manchester Citys John Guidetti inte fortsätter att samarbeta med agenten Per Jonsson.

- Ja, i form av exklusiv representation är det över. Men sen kan olika former av samarbeten alltid ske i framtiden, bekräftade John Guidettis far, Mike.

Men redan nu har Guidetti gjort klart med en ny representant. Paul Martin från WMG group som bland annat arbetar tillsammans med Steven Gerrard och Joleon Lescott tar över ansvaret.

- Det stämmer att WMG-Group har givits representantskapet. I övrigt har jag inga andra kommentarer, säger Mike Guidetti till fotbolldirekt.se

John Guidetti har tidigare kopplats ihop med en rad klubbar, bland andra de spanska klubbarna Real Betis och Malaga, samt italienska Lazio - och senast under torsdagen bekräftade klubbens tränare, Manuel Pellegrini att en utlåning ligger närmast till hands för svensken:

- Han hade lite problem med ett knä och kunde inte spela mot Swansea. Vi får se hur det ser ut vid transferfönstrets slut, (ett lån) skulle kunna vara en bra chans för honom att få speltid. Vi har fyra mycket duktiga anfallare och John behöver spela efter sin långa skadeperiod, sade Pellegrini till talksport.

Publicerad 2014-01-02 kl 15:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons