Giggs hattrickhjälte - på 27 minuter

Match mot kinesiska Hangzhou Greentown.
Då gjorde Manchester United som de ville
Roligast hade Ryan Giggs som gjorde hattrick – på 27 minuter.

Manchester United fortsätter att vinna under sin Asienturné. Mot Hangzhou Greentown skrevs segersiffrorna till 8-2 efter 4-0-ledning i paus. Då satt veteranen Ryan Giggs fortfarande på bänken.

Först i den 59:e minuten fick walesaren kasta överdragskläderna och byta av Darren Fletcher. Tre minuter senare hade han slagit in 6-0-målet. När matchen var över var Ryan Giggs hattrickhjälte.

Michael Owen blev tvåmålsskytt. Zoran Tosic, Nani och matchens lirare Dimitar Berbatov gjorde de övriga målen.

Så startade United: Van der Sar; Fabio, Evans, Ferdinand, Evra; Nani, Scholes, Fletcher, Tosic; Berbatov, Owen.

Publicerad 2009-07-26 kl 17:01