Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Giggs: "Vi kan inte skylla på tränarbytet"

Foto: Scanpix

Ryan Giggs

Sedan Alex Ferguson lämnade Manchester United har det gått tungt för klubben. En usel ursäkt, enligt veteranen Ryan Giggs.

- Vi spelare måste se oss själva i spegeln, säger han.

Det var under sommaren som Manchester United efter 27 år med Alex Ferguson valde att byta manager. David Moyes tog över och poängskörden har reducerats ordentligt. Många ser just tränarbytet som en tänkbar förklaring till de sportsliga problemen, men enligt Ryan Giggs vore det att göra saker och ting alldeles för enkla för sig själv.

- Alex Ferguson är fantastisk som ledare och människa och vi kommer alltid att sakna honom. Men jag tycker inte att hans frånvaro någonsin kan förklara att individer inte presterar på planen. Vi måste se oss själva i spegeln också. Vi spelar inte bra som lag, så enkelt är det. Det finns ingenting att skylla på, säger Giggs.

- Säsongsstarten har inte varit bra, men det positiva är att vi har gott om tid att ändra på detta. Vi vet att det kommer bra och dåliga perioder. Det gäller att inte svepas med för mycket av framgångarna och att inte tyngas ned för mycket när det går tyngre.

Publicerad 2013-10-04 kl 08:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons