Giroud med första målet i Chelsea-tröjan

FA-cupen

Olivier Giroud lämnade Arsenal på Deadline day.
På fredagen kom första målet för Chelsea.

Chelsea är vidare i FA-cupen. På fredagen vann Londonklubben planenligt hemma mot bottenlaget i The Championship, Hull, med klara 4-0.

Och faktum är att det räckte med en halvlek för Chelsea för att avancera vidare. Hemmalaget tryckte plattan i mattan direkt och innan den första 45 minuterna var över hade man tryckt dit fyra fullträffar bakom David Marshall i Hulls mål.

Olivier Giroud, som lämnade Arsenal för just Chelsea under januarifönstrets sista dag, gjorde sitt första mål i den blå tröjan då han med minuter kvar av den första halvleken stötte in Emersons inspel i nät från nära håll. Ett mål som betydde 4-0. Dessförinnan hade Willian visat sig vara på spelhumör och ordnat både 1-0 och 3-0. Brassen var även nära att fullborda sitt hattrick under slutminuterna, men avslutet gick i stolpen.

I och med segern har Chelsea avancerat till kvartsfinal. Även Leicester gick vidare efter att Jamie Vardy gjort matchens enda mål mot Sheffield United.