POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Glödhet i Europa – då petades Seb Larsson

Sebastian Larsson är het på transfermarknaden, men om någon ville se honom mot Blackpool fick de tji, han var nämligen bänkad.

Igår gav sig Atlético Madrid in i jakten på Sebastian Larsson som sitter på ett utgående kontrakt, och som därmed är fri att diskutera med vilka klubbar han vill.

Atlético är nionde klubb att kopplas ihop med Larsson och det bör rimligtvis vara lite trång bland scouterna på Birminghams matcher. Men om någon av dem bänkade sig på Bloomfield Road för att se Birmingham möta Blackpool så blev de blåsta på Larsson från start.

Birminghams manager Alex McLeish hade gjort tre ändringar från 0-3-förlusten mot Arsenal, och en av dem var att peta Larsson och sätta in Alexander Hleb, som skulle göra 1-0 för Birmingham. Larsson fick komma in i andra halvlek efter en knapp timmes spel.

Frågan är nu om McLeish ägnade sig åt att rotera laget, eller om han var missnöjd med Larssons insats mot Arsenal – eller om han helt enkelt ville markera mot Larsson efter att svensken inte skrivit på något nytt kontrakt.

Larssons framtid lär fortsätta vara föremål för diskussion under pågående silly season.

Publicerad 2011-01-05 kl 00:03
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå