Glödhet Pukki målskytt på nytt - men Abraham sköt Chelsea till första segern

Teemu Pukki fortsätter att göra mål för Norwich.
Tammy Abraham blev dock eftermiddagens hjälte på Carrow Road då han sköt Chelsea till seger med två mål.

Chelsea var i dag på jakt efter sin första seger i Premier League för säsongen, då man inlett med en storförlust mot Manchester United och ett kryss mot Leicester City. London-laget kom dock till spel utan N’Golo Kanté, som har en skadekänning, och på uppvärmningen tvingades även Pedro kasta in handduken och ersättas av Ross Barkley i startelvan.

Chelsea fick en bra start på matchen då man tog ledningen redan i den tredje minuten genom Tammy Abraham.

Svaret skulle dock komma tämligen omgående. I den sjätte minuten hittade Teemu Pukki fram till Todd Cantwell, som tryckte in 1-1 från nära håll.

Drygt tio minuter efter Norwichs kvitteringsmål skulle Chelsea återta ledningen genom Mason Mount, som skaffade sig ett skottläge i straffområdet och distinkt sköt 2-1.

Norwich skulle dock kvittera igen. I den 31:a minuten slog Pukki till och satte 2-2 - det femte målet på de första tre matcherna i ligan för finländaren.

I den 69:e minuten tog Chelsea ledningen för tredje gången i matchen, då Tammy Abraham slog till med ett hårt skott från strax utanför straffområdet.

Abrahams andra mål blev matchens sista och Chelsea vann med 3-2, men lite smolk i glädjebägaren för Chelsea var att Mason Mount haltade av och byttes ut under slutminuterna.

Resultatet gör att Chelsea står på fyra poäng efter tre Premier League-matcher, Norwich på tre. I nästa match möter Chelsea Sheffield United på bortaplan medan Norwich åker till London Stadium för att möta West Ham.

Norwich: Krul - Aaron, Hanley, Godfrey, Lewis - Leitner, Trybull, Stiepermann - Buendia, Pukki, Cantwell.

Chelsea: Arrizabalaga - Azpilicueta, Christensen, Zouma, Emerson - Kovacic, Jorginho - Mount, Barkley, Pulisic - Abraham.