Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Gomis: "Såg mer skrämmande ut än vad det var"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det var mycket obehagliga scener igår när Swanseas Befetimbi Gomis segnade ihop till synes livlös i matchen mot Tottenham. Inatt försäkrade spelaren att han nu mår bra.
– Såg värre ut än vad det var, nu mår jag bra igen, skrev anfallaren på sin Twitter.

Det var i samband med att Tottenham gjorde 1-0 som Swansea-anfallaren föll ihop på planen. En obehaglig scen utspelade sig framför publiken då den franska anfallaren ramlade synes livlös ner på marken. Läkare var snabbt framme med syrgas och bar ut 29-åringen på bår. Sent inatt så meddelade anfallaren via sin Twitter att han nu mår bra, och att scenerna sett mer dramatiskt ut än vad de var.

Jag ville försäkra er om att jag nu mår bra. På bilderna ser det faktiskt mycket mer skrämmande ut än vad det var och jag mår nu, skrev anfallaren på sin Twitter.

Han förklarade att han på senare tid varit under stress på grund av hans fars dåliga hälsa. Anfallaren har de senaste veckorna tvingats att resa tillbaka mellan Frankrike och England på grund av detta, något som nu satt sina spår hos 29-åringen.

– Jag är besviken över att inte ha kunnat hjälpa laget ikväll, men nu är allt i sin ordning. Vill tacka för alla för ert stöd, fortsätter anfallaren.

Swansea förlorade till slut matchen med 3-2.


Publicerad 2015-03-05 kl 08:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons