POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Grant om United: De måste vinna för att bli mästare

Kampen om Premier league-titeln lever inför sista omgången. Chelsea besegrade Newcastle med 2-0. 17 mål bättre målskillnad är nu det enda som skiljer upp till Manchester United i topp.

- Manchester United är ett bra lag men vi ger dem en bra match och vi tänker fortsätta till sista stund, sade Chelseatränaren Avram Grant.

- United har fördel men det kommer inte att bli lätt. De måste vinna för att bli mästare.

Newcastle var starkast i första halvlek.

- Vi var väldigt långsamma, rörelsen var inte bra men vi ändrade taktik och andra halvlek var klart bättre, sade Grant.

Nytt Chelsea

Gästerna verkade inse matchens betydelse i andra halvlek, det var ett helt nytt lag som kom ut på planen. Terrys nick i ribban var bara en i raden av chanser. Lagkaptenen bekräftade efter matchen att Grant varit på spelarna i pausen.

- Jag har sagt hela tiden att vi måste göra vårt jobb och det har vi gjort, sade Terry.

På söndag spelas sista ligaomgången. Chelsea möter Bolton hemma, Manchester United åker till Wigan. Bägge titelrivalernas motstånd befinner sig på nedre halvan av tabellen.

- Wigan är bra just nu. De gav oss en bra match på Stamford Bridge och har vunnit ett par matcher till sedan dess, sade Terry, som förväntar sig att United får ett tufft test.

Vinner Manchester krävs ett riktigt målkalas av Chelsea men kampen om titeln lever. Newcastles tränare Kevin Keegan tror dock inte på Londonlaget:

- Vilken annan säsong som helst så skulle Chelsea vara värdiga mästare men jag kan inte se att Manchester United gör bort sig mot Wigan.

Publicerad 2008-05-05 kl 23:13
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå