Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Grip om Notts County: Vi ska förstärka alla positioner

Notts County sladdar i ligan och vill förstärka på alla positioner under januarifönstret. Det svenska önskenamnet? Fortfarande Kebba Ceesay.
- Han är absolut inte avskriven, säger chefsscouten Tord Grip till fotbollskanalen.se.

Efter mittbackens provspel i mitten av november var tanken att den brittiska klubben skulle höra av sig inom en vecka. Så blev det inte och Tord Grip förklarar varför.

- Två skäl. Dels kan vi ju inte agera förrän om en månad då transfermarknaden öppnar igen. Och dels har vi avvaktat nu när Djurgården fått en ny ledning. Man vet ju inte hur de resonerar. Men Kebba gjorde väldigt bra ifrån sig och det kan fortfarande bli så att vi hör av oss.

Ceesay själv hävdar dock att Englandsresan mest var ”en kul grej” för att samla erfarenhet. Enligt vad 22-åringen tidigare berättat ligger huvudfokus alltjämt på Dif och allsvenskan.
- Men för oss är han intressant, säger Tord Grip.

På senare tid går resultaten emot hans, Hasse Backes och ”Svennis” lag. Förra ligaomgången mot andraplacerade Rochdale slutade med förlust 2-1, trots ledning i första halvlek.

Sammanlagt bjuder klubbens tio senaste matcher på sju kryss, två segrar och ett nederlag.
- Egentligen presterar vi ganska bra, så det är ingen panik. Men nu under hösten siktar vi på att låna några skickliga spelare, säger Tord Grip.

Enligt honom bör dessa korttidslösningar hålla Championship-klass allra minst, och den ambitionen gäller även vinterns permanenta lösningar.
- Vad vi behöver förstärka? Egentligen alla platser, höll jag på att säga. Det finns ingenting som är mer prioriterat än något annat just nu, säger Grip.

Det lär bli en del inköp i januari med andra ord?
- Det är såklart vår förhoppning just nu.

På lördagen väntar en ny tuff sammandrabbning för Notts County. Då tar League Two-serieledaren Bournemouth emot i FA-cupen.
- Vi är laddade och hoppas självklart gå vidare. Cupen är oerhört viktig, säger Tord Grip.

Publicerad 2009-11-27 kl 16:01
Annons
Annons
Annons