POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
2v

Guardiola irriterad efter Klopps kommentar: ”Naturligtvis retar det mig eftersom det inte är sant”

Foto: Bildbyrån

Jürgen Klopp menade att han inte levde i någon fantasivärld där Liverpool kunde värva för vilka summor som helst.
Han räknade däremot upp Manchester City som en klubb som kan det, vilket irriterar Pep Guardiola.
- Retar det mig? Naturligtvis gör det det eftersom det inte är sant att vi spenderar 200 miljoner pund varje fönster, säger spanjoren enligt The Telegraph.

Liverpool har haft ett lugnare transferfönster i år efter att de investerade stort förra sommaren. Detta samtidigt som konkurrenterna har gjort stora värvningar, där bland annat Manchester City som plockat in Rodri från Atlético Madrid och Manchester United köpt Aaron Wan-Bissaka för stora pengar.

Men Jürgen Klopp är inte bitter över situationen.

- Vi har investerat pengar i det här laget. Nu ser det ut som vi inte kommer att göra det. Men vi lever inte i en fantasivärld där du bara kan få precis vad du vill. Du kan inte göra det hela tiden, sa Klopp och menade att bara Manchester City, Barcelona, Real Madrid och PSG kan värva för den sortens summor varje sommar, sa Klopp i veckan.

Den kommentaren är något som irriterade Citys tränare Pep Guardiola.

- Retar det mig? Naturligtvis gör det det eftersom det inte är sant att vi spenderar 200 miljoner pund varje fönster. Det är inte sant, säger spanjoren enligt The Telegraph.

- Så det är Liverpool – you’ll never walk alone – det är inte en liten klubb, det är Liverpool. Så naturligtvis gillar jag inte Klopps kommentarer för att de inte är sanna.

Guardiola fortsatte och menade att Liverpool spenderade stor pengar förra sommaren, vilket gör att de inte kan värva lika mycket i år. Samma är det för City, där spanjoren menar att de inte värvade för stora pengar förra sommaren.

- Med Financial Fair Play, när något görs fel så kommer klubbarna bli straffade men jag är inte en som kommenterar andra tränare eftersom de säger det de vill säga. Jag kan bara säga att det inte är sant, säger Guardiola.

Liverpool och Manchester City möter varandra i Community Shield på söndagen.

Publicerad 2019-08-03 kl 13:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå