POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
4v

Guardiolas ilska: "Tycker du jag förtjänar den typen av fråga?"

Foto: Bildbyrån.

Manchester City vann den inhemska trippeln.
På presskonferensen efter matchen fick tränaren Pep Guardiola frågor om Financial Fair Play.
Det fick spanjoren att ilskna till.

Manchester City säkrade under lördagen en den inhemska trippeln i England då man vann FA-cupfinalen mot Watford med 6-0. Sedan tidigare hade klubben triumferat i Premier League och ligacupen.

På presskonferensen efter matchen fick tränaren Pep Guardiola givetvis frågor om trippeln och matchen, men också om ett helt annat ämne: Financial Fair Play. Det fick Guardiola att ilskna till. Enligt Manchester Evening News var en fråga som Guardiola fick huruvida om han mottagit pengar från City-ägaren Sheikh Mansour bin Zayed al-Nahyans klubb i Abu Dhabi, utöver det kontrakt han har med Manchester City.

- Vet du vad du vad du ställer för fråga? svarade Pep Guardiola enligt Manachester Evening News och fortsatte:

- Om jag mottog pengar vid ett annat tillfälle, just nu, i dag? Ärligt talat, tycker du jag förtjänar den typen av fråga, om jag mottog pengar, dagen vi vunnit trippeln? Anklagar du mig för att ha mottagit pengar? Jag sa i går att vi är oskylda till motsatsen har bevisats, sa spanjoren enligt Manchester Evening News.

Frågorna kommer i svallvågorna efter Uefa för ett par dagar sedan bekräftade att organisationens granskning gällande om Manchester City brutit mot FFP-reglerna, gått vidare till CFCB (UEFA Club Financial Control Body). CFCB är Uefas kontrollorgan, och är en dömande instans som ansvarar för bland annat frågor gällande brott mot Financial Fair Play.

Enligt Manchester Evening News är en av anklangerna som CFCB ska titta närmare på är om den dåvarande Manchester City-tränaren Roberto Mancini mottagit pengar från Sheikh Mansour bin Zayed al-Nahyans klubb i Abu Dhabi.

Publicerad 2019-05-18 kl 23:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå