Guardiolas ord efter bråket med Agüero: ”Det var ett missförstånd”

Pep Guardiola och Sergio Agüero såg ut att hamna i ordbråk när stjärnan byttes ut mot Tottenham.
Men tränaren menade att ett missförstånd låg bakom bråket och att duon nu är sams.
- Det var ett missförstånd. Sergio var arg för att han trodde att jag skylde på honom för deras andra mål, säger spanjoren efter matchen.

Manchester City tog emot Tottenham i ett tidigt toppmöte i årets Premier League under lördagen. Anfallaren Sergio Agüero fick chansen från start efter att han börjat på bänken i premiären och visade varför Pep Guardiola skulle satsa på honom.

Vid ställningen 1-1 i den första halvleken slog Agüero till på en passning från Kevin De Bruyne och gav City åter ledningen i matchen.

Men Lucas Moura kvitterade för Tottenham i den andra halvleken och i segerjakten valde tränaren att plocka av anfallaren i förmån för Gabriel Jesus. Det var något som inte direkt gick hem hos argentinaren.

När han klev av syntes han och Guardiola hamna i ett ordbråk. Under bråkade verkade anfallaren visa tydligt att han var missnöjd med tränarens beslut.

Men tränaren tonade ner bråket efter matchen.

- Det var ett missförstånd. Sergio var arg för att han trodde att jag skylde på honom för deras andra mål. Det var mycket känslor inblandade, säger Guardiola enligt Manchester Evening News.

Duon sågs också kramas i slutet av matchen och såg ut att bli sams igen. Matchen slutade 2-2 efter att ett VAR-beslut dömd bort Gabriel Jesus möjliga segermål på tilläggstid.

Publicerad 2019-08-18 kl 08:41