Guidetti fortsatt fast på bänken i Stoke storseger

Stoke tog en imponerande 4-1-seger borta mot Aston Villa. John Guidetti fick bevittna det hela från bänken.

John Guidetti får fortsatt snålt med speltid i Stoke. På besök på Villa Park i Birmingham blev anfallaren fast på bänken hela matchen.
Därifrån fick han se en imponerande vändning från sina lagkamrater. Christian Benteke hade gett hemmalaget ledningen efter bara fem minuter men innan halvleken var slut hade Peter Crouch nickat fram namnen Odemwingie till 1-1 och sedan själv satt 2-1. Steven N'Zonzi hade gjort 3-1 redan innan halvtidsvilan.

Resultatet stod sig till matchens sista minut när Geoff Cameron ökade på till 4-1.

Publicerad 2014-03-23 kl 19:32