POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Guidetti i full träning – men Mancini vill ta det lugnt

John Guidetti tränar för fullt med Manchester City, samtidigt som tränaren Roberto Mancini sätter press på en kvartett stjärnanfallare. Men svensken får tid på sig av sin italienske manager:

– John har börjat träna med laget fullt ut men han kanske behöver en månad, säger Mancini till Manchester Evening News.

Efter 0-0 mot Chelsea riktade Citys manager Roberto Mancini kritik mot sin kvartett superanfallare. Sergio Agüero och Edin Dzeko inledde matchen men ersattes av Carlos Tevez och Mario Balotelli utan att man lyckades näta.

Samtidigt är John Guidetti nu på väg tillbaka på allvar. Roberto Mancini – 48 i dag – vill inte sätta press på sin svenske framtidsman och ger

– John är på väg tillbaka – han har börjat träna med laget fullt ut men han kanske behöver en månad, 40 dagar till och efter det kommer vi bestämma hur vi ska göra med honom – kanske ett lån, för han behöver speltid, säger Mancini till Manchester Evening News.

Det är sju månader sedan Guidetti spelade match, men supertalangen skyndar långsamt så spelsugen han nu än är. Enligt vad FD erfar så har supertalangen sett ett avskräckande exempel i Arsenals Jack Wilshere – den engelske landslagsmittfältaren som efter en fotledsskada i fjol sommar drog på sig följdskador och behövde ett år för att komma tillbaka. Därför vill nu Guidetti vara helt säker.

– Han är otroligt spelsugen. Men han vill ändå fortfarande känna att det håller fullt ut i träning med laget först innan det blir aktuellt med matchspel, säger en källa nära John Guidetti till FotbollDirekt.se.

Publicerad 2012-11-27 kl 13:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå