Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Guidetti: "Jag siktar på guldbollen, det här är bara småpriser man kan vinna på vägen "

John Guidetti är nominerad till två priser på Fotbollsgalan.
Men vill ha mer:
- Jag siktar på Guldbollen, säger han till fotbollskanalen.se.

Supertalangen John Guidetti gästspelade för BP i ett par månader i våras. Det gav utslag och han är nu nominerad till både årets mål och årets nykomling på årets Fotbollsgala. Manchester City-anfallaren är jätteglad för nomineringarna, men tar det med ro. Målet ligger högre:

- Jag är nominerad på två saker och det skulle vara otroligt stort att vinna något av dem, men jag tänker inte på det. Jag siktar på Guldbollen, det här är bara småpriser man kan vinna på vägen som betyder mycket, men det är alltid den största man siktar på. Sen om det tar fem år eller tio år får vi se, men det är min dröm, man måste tro på sig själv.

Ryktena om lån till Leicester eller spel på varmare breddgrader är inget Guidetti vill diskutera utan är inriktad på klubblaget.

- Mitt fokus ligger just nu på Manchester City, sen om det blir Leicester, Italien eller Spanien, det vet jag inte, man får ta en dag i taget och jag får göra mitt jobb så får vi se vad som händer.

John Guidetti tillhör idag det svenska U-21-landslaget. Med kontinuerlig matchning på A-lagsnivå tror 18-åringen på att utmaningarna skulle kunna vara större än så. Den 18-årige stockholmaren vad han vill och har siktet högt ställt.

- Jag hoppas jag kan vara med i nästa U-21 match och jag satsar på A-landslaget så fort som möjligt och hade jag spelat i en annan klubb, någon lite mindre så hade jag kanske startat i A-laget, säger John Guidetti och fortsätter:

- Men det gäller att ha tålamod, fotbollen går sjukt bra just nu och jag får spela med de bästa spelarna i världen och jag har sett att jag håller på den nivån, så jag bara fortsätter och kör min grej.

Publicerad 2010-11-11 kl 12:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons