Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Guidetti jagas av storklubb

Foto: Scanpix

Sunderland är på jakt efter John Guidetti. Den engelska storklubben uppges ha kontaktat Manchester City för att diskutera den svenske landslagsanfallaren.

- Han är en Cityspelare just nu. Det är allt jag kan säga, säger anfallarens pappa och rådgivare Mike Guidetti till fotbollskanalen.se

Premier League-klubben Sunderland är intresserade av John Guidetti. Den unge stjärnanfallaren, som länge har dragits med skador, är i dagsläget långt ifrån en startplats i Manchester City. Men trots det ska Sunderlands sportchef Roberto De Fanti, som sedan sin tid som spelaragent har god koll på den svenske landslagsmannen, vara intresserad.

Mike Guidetti, pappa och rådgivare till John, vill inte uttala sig om klubbens intresse. Men han berättar att han just ska sätta sig på ett flygplan mot "hemlig ort".

- Han är fortfarande en Cityspelare. Det är allt jag kan säga. Du får ta det med City, säger Mike Guidetti till fotbollskanalen.se.

Men enligt uppgifter till FotbollDirekt ska Sunderland ha visat ett konkret intresse för anfallstalangen och inlett diskussioner med Manchester City.

- Sunderland är intresserade och har kontaktat City. Det pågår diskussioner om hans namn och Sunderland kan tänka sig både att låna eller köpa honom, säger en källa till FotbollDirekt.

John Guidetti blev i dag uttagen till Manchester Citys Asien-turné tillsammans med sex andra anfallare.

Publicerad 2013-07-11 kl 12:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons