Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Guidetti om Citys CL-miss: Nu kanske jag får chansen att spela

John Guidetti tycker att det är tråkigt att Manchester City missade Champions League.
– Men nu kanske jag får chansen att spela, säger han till fotbollskanalen.se.

Peter Crouch sänkte Manchester City och krossade deras Champions League-drömmar igår. John Guidetti hade precis spelat match själv – förlust 1-4 mot Åtvidaberg – och kunde därför inte se matchen. Men resultatet gjorde honom inte glad.

– Jag blev väldigt ledsen, väldigt ledsen. Det är skittråkigt att de missade Champions League.

Han säger att turneringen är hur viktig som helst för klubben, men att satsningen kommer att gå vidare under sommaren och nästa säsong.

– Jag tror fortfarande att vi kan attrahera bra spelare och att vi kommer vara en storklubb. Och nu när det inte blev Champions League i år så kommer vi ta det nästa år. Vi har gått otroligt mycket framåt senaste tiden och vi kommer att fortsätta gå framåt, men det är tråkigt att vi inte tog den. Lite slarvigt på hemmaplan men det är bara att gratulera Tottenham.

Men om City hade kvalificerat hade det kanske varit enklare att värva de allra största spelarna?
– Jo, det hade det förmodligen, men nu kanske vi får hoppas att vi inte attraherar de riktigt största och då kanske de släpper fram lite yngre. Då kanske jag får chansen att spela där, det skulle vara kul att göra debut nästa år.

Mancini lovade CL – blir han kvar?
– Det vet man inte. Mancini är en ruggigt bra manager men allt kan hända.

Efter förlustmatchen igår var Guidetti ordentligt besviken, och när fotbollskanalen.se når honom nu har han fortfarande inte smält besvikelsen.

– Nej, inte riktigt än. Jag har varit lite arg idag också men sen får vi släppa det, men vi har en ny match mot Kalmar på måndag. Vi måste höja oss då och ta tre poäng.

Publicerad 2010-05-06 kl 18:11
Annons
Annons
Annons