POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Guidetti sågar U21-spelarna: "Har man problem med någon går man till honom och pratar"

Foto: Scanpix

John Guidetti och Håkan Ericson.

Hälften av U21-landslaget kritiserar förbundskapten Håkan Ericson i fotbollskanalens enkät. Något som gör John Guidetti förbannad.

"Har man problem med någon går man till den personen och pratar", twittrar han.

På onsdagskvällen kunde fotbollskanalen.se genom en enkätundersökning avslöja ett utbrett missnöje inom Sveriges U21-trupp. Av 24 anonymt tillfrågade ger fem spelare sitt stöd till Håkan Ericson och sättet han leder landslaget på. Två vill inte uttala sig - och hela tolv spelare är direkt negativt inställda.

En som inte deltagit på någon U21-samling under 2012, och som därför inte intervjuats för enkäten, är John Guidetti. Manchester City-anfallaren har själv tidigare riktat skarp kritik mot att Ericson inte gett honom chansen i U21, och för ett och ett halvt år sedan hotade han med att byta landslag till Italien.

– Jag skäms inför lagkamraterna. De jag spelar med har nästan alla spelat VM och alla har representerat U21. Och här är jag som har gjort mest mål av alla under säsongen, jag undrar om de har varit här och tittat, sade han till Sportbladet då.

Men Guidetti framförde sina synpunkter öppet – och nu är han besviken på att det nuvarande U21-landslaget inte valt att göra detsamma.

"Jag kan säga att jag e besviken på mina lag kamrater det dom gått ut och sagt om Håkan! Jag tycker stämningen har varit grym i U21 och han har gjort resultat! Om man har problem med någon så går man till den personen och pratar om det. Man går inte ut i tidningen anonymt och kritiserar. Jävligt dåligt tycker jag! Jag står för de jag tycker och jag tycker U21 och Håkan har gjort det bra", skriver Guidetti apropå fotbollskanalens undersökning.

Han har inga synpunkter mot enkäten i sig, men däremot uppmanar han de som uttalat sig att träda fram i offentligheten.

" Om man sen vill kritisera Håkan så säg va du heter för och efter namn stå för vad du tycker göm dig inte !!"

Publicerad 2012-09-20 kl 13:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå