POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Guidetti stoppad av City - ville till Siena

Foto: Scanpix

John Guidetti var så gott som klar för Siena.

Men enligt uppgift till fotbollskanalen.se har Manchester City stoppat övergången.

- Klubbarna var överens, men nu har City ångrat sig, säger en insatt källa.

John Guidettis framtid är fortfarande oklar. Den svenske anfallaren var väldigt nära en övergång till Siena och skulle skriva under kontraktet i dag. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se var den italienska klubben överens med Manchester City om en utlåning - men nu är läget annorlunda.

- John vill till Siena. Han var överens med klubben. Siena och City var också överens om en utlåning resten av säsongen, säger en insatt källa till fotbollskanalen.se.

- Nu har City ångrat sig och stoppat övergången. De vill att John ska vara frisk innan han flyttar från Manchester och jag vet inte varför man stoppade övergången. Det kan ha något att göra med skadan, att Citys doktor har sagt ifrån. Men som sagt: jag är inte säker. Det är fortfarande några timmar kvar till transferfönstret stänger så man ska aldrig säga aldrig. Han kan kanske fortfarande hamna i Siena.

När fotbollskanalen.se talade med en engelsk uppgiftslämnare med insyn i Manchester City tidigare på torsdagen uppgav även den källan att Guidetti stannar fram till dess att virusinfektionen i hans lår läkt ut ordentligt. Även om detta kan dröja fram till mitten av oktober.

- Det stämmer inte att han ska till Italien. John tränar vidare här i Manchester och alla parter är inställda på det, sade uppgiftslämnaren.

Publicerad 2012-08-30 kl 15:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå