Guidettis galna match: Inbytt, straff-fixare och utbytt - på 16 minuter

John Guidetti blev inbytt i den 63:e minuten.
10 minuter senare fixade han straff för sitt Stoke.

John Guidetti har fått skralt med speltid i Stoke. Mot Norwich blev han inbytt i den 63:e minuten vid underläge 1–0. Svensken hann vara på planen i 10 minuter – sedan fixade han straff för sitt Stoke. Ett domslut som såg ut att vara korrekt.

Jonathan Walters tog straffen och satte den säkert till höger om målvakten. Målet betyder att Stoke har utjämnat matchen.

Bara fyra minuter efter Walters straffmål fick han rött kort efter en vårdlös situation. Det resulterade i att Mark Hughes valde att byta ut John Guidetti.

Guidetti blev alltså inbytt, fixade straff och blev utbytt. Allt på 16 minuter.

I Norwich spelade Martin Olsson hela matchen och Johan Elmander blev inbytt i den 80:e minuten. Matchen slutade 1–1.

Publicerad 2014-03-08 kl 17:30